Alta producció – Làser color

 • Ref.#01
  Ref.#01
 • Ref.#02
  Ref.#02
 • Ref.#03
  Ref.#03
 • Ref.#04
  Ref.#04
 • Ref.#05
  Ref.#05
 • Ref.#06
  Ref.#06
Sistemes de producció digital 4/C d’última generació que combina l’eficiència i flexibilitat de la tecnologia digital amb la qualitat d’imatge que normalment s’associa a la impressió offset.

Aquest sistema és la solució ideal per sales d’impressió corporatives, impremtes digitals i impressores offset. A més de l’excepcional qualitat d’impressió, aquest sistema d’impressió també ofereix versatilitat, fiabilitat i estalvi necessaris per l’entorn de treball quotidià, on el temps és vital.

Ofereix múltiples possibilitats de configuració, per adaptar-se a qualsevol necessitat d’impressió i acabat des del centre reprogràfic intern d’una empresa, fins cobrir les necessitats de l’impremta moderna.

Velocitats des de 60 a 80 pàgines per minut en color i una producció de 280.000 pàgines/mes fins a 500.000 pag./mes (segons model), alto grau de qualitat d’impressió i la possibilitat d’utilitzar suports de fins a 300gr/m2, en format de SRA3 estàndard la converteixen en única al seu gènere i idònia per la producció d’impressió sota demanda.

L’entorn professional amb aquest equip té la possibilitat de cobrir un espai de treball a un baix cost, tant en monocrom com en color.

Sol·licita pressupost sense compromís

Omple el següent formulari:

* indica que és un camp obligatori

Ús de galetes (cookies)

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si feu clic a ACCEPTAR esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies