Departamentals

 • Ref.#01
  Ref.#01
 • Ref.#02
  Ref.#02
 • Ref.#03
  Ref.#03
 • Ref.#4
  Ref.#4
Destructores de documents departamentals i per oficines, amb un alt nivell de seguretat i amb una tecnologia totalment fiable que aporta el màxim rendiment. Dissenyades per destruir grans volums de paper, durant un temps prolongat de funcionament (segons model).

És essencial destruir tot tipus de documents, CD / DVD, que continguin informació confidencial, amb informació de l’empresa o detalls financers, i per això, cal protegir la vostra identitat i la dels clients.

A l’hora d’escollir una destructora, hem de tenir en compte els següents factors:

El tipus de tall: Tires, partícules o micro tall (sent de menor a major nivell de seguretat). El numero de persones que utilitzaran la màquina i el rendiment que es necessita. La quantitat de paper a destruir, el material a destruir, la potència, l’ample de treball, tamany de la parerera, etc.

La potència del motor i el capçal de tall, son alguns dels elements més importants de les destructores, que aporten un alt grau de rendiment, durabilitat, fiabilitat i seguretat. Cilindres d’acer massís insensibles a les grapes i als clips. Fins a 30 anys de garantia de capçals de tall !
Destructores dissenyades per a les necessitats reals de cada usuari o oficina, de diferents gammes, preus i potències.

(És necessari lubricar els cilindres de tall, per tal de millorar el rendiment i prolongar la vida útil de la destructora).

Sol·licita pressupost sense compromís

Omple el següent formulari:

* indica que és un camp obligatori

Ús de galetes (cookies)

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si feu clic a ACCEPTAR esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies