Videoconferència

 • Ref.#01
  Ref.#01
 • Ref.#02
  Ref.#02
 • Ref.#03
  Ref.#03
 • Ref.#04
  Ref.#04
 • Ref.#05
  Ref.#05
 • Ref.#06
  Ref.#06
Invertir en sistemes de videoconferència i audioconferència es estalviar temps i despeses en desplaçaments.

Instal·lació d’equips a empreses, hotels o sales de convencions… per facilitar i oferir una comunicació més propera sense necessitat de moure’s.

Sistemes de gestió de sales que permet reservar les sales de reunions d’una organització directament des de Microsoft Outlook, sense l’ús de cap software addicional. Permet fer reserves des de la pantalla tàctil, sincronitzant-ho automàticament, ampliar els períodes de les reunions, finalitzar-les amb anterioritat a la hora inicialment establerta o cancel·lar-les abans que comencin.

El dispositiu té la possibilitat d’informar l’usuari de possibles incidències amb l’equipament de la sala, com poden ser problemes amb el projector o el dispositiu de videoconferència, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’encarregat de manteniment.
La pantalla mostra qui ha reservat la sala i durant quant de temps, i en cas que la sala estigui ocupada, el sistema suggereix altres sales de reunions alternatives disponibles.

Sol·licita pressupost sense compromís

Omple el següent formulari:

* indica que és un camp obligatori

Ús de galetes (cookies)

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu una millor experiència d'usuari. Si feu clic a ACCEPTAR esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies